Игре АСЦС (2. дан): Још три медаље за Чајетинце

Другог такмичарског дана на Играма Асоцијације спортских центара Србије у Кладову представници "Спортског центра Чајетина" освојили су још две медаље, што укупно чини шест до сада освојених одличја.

Мирослав Радишић освојио је најсјајније одличје у кувању чорбе, док је одбојкашки састав у женској конкуренцији у финалу поражен од Лазаревца (0-2), пошто је претходно у 1/2 финалу био успешнији од СПЕНС-а. Фудбалери су, и поред јучерашњег убедљивог пораза (1-5), успели да се пласирају у финале. После победе у 1/4 финалу над Смедеревом (3-3, 3-1 у пеналима), у борби за финале били су успешнији од Лесковца (1-1, 3-1 у пеналима)

Тениски тим у саставу Страјин Недовић и Немања Кутлешић поражен је у 1/2 финалу од Лесковца (6-7, 0-6). Мешовити одбојкашки тим у 1/4 финалу је изгубио од Кикинде (0-2), а тим у куглању (Мирко Петровић, Мирослав Јевремовић, Никола Секулић, Жарко Љубојевић) освојио је 202 поена, што није било довољно за медаљу.

Подсећамо, јуче су злато освојиле представнице у стрељаштву, њихове колеге у истој дисциплини су дошли до сребра, као и женски тим у стоном тенису.