Хуманитарни турнир Тројка из блока први пут на Златибору

 Пројекат Тројка из блока

Караван Тројке из блока први пут стиже на Златибор! Пројекат Тројка из блока је спортско – хуманитарни турнир у брзом шутирању тројки, Хуманитарне организације Срби за Србе, који за циљ има прикупљање средстава за потребе социјално угрожених вишедетних породица. Да бисмо наставили да шутирамо тројке, правимо добру забаву и ширимо дух братољубља, позивамо вас да подржите Тројку из блока на Златибору, учешћем на турниру било као шутер, донатор или спонзор.

Хуманитарна организација Срби за Србе, вас позива да потржите турнир у брзом шутирању тројки ТРОЈКА ИЗ БЛОКА који ће се одржати у петак 26.08.2022. године са почетком од 18 часова на Краљевом тргу на Златибору. Циљ овогодишњег турнира је прикупљање донација за помоћ социјално угроженој породици Радевић из села Вишњево у општини Сјеница.

Сам по себи живот у оваквим горштачким условима је тежак, а када се на то додају и животне тешкоће и трагедије, које је искусила четворочлана породица Радевић за живота, и највећи јунаци би поклекли. Ипак, то није случај са самохраном мајком Николијом. Њена породица живи у овако забаченим пределима, у засеоку Вишњево, са троје малолетне деце. Ђорђе (15), Ивана (13) и Свето (11) доживели су породичну трагедију да супруг и отац породице дигне руку на себе пре нешто мање од годину дана...
 

https://www.srbizasrbe.org/sve-sto-coveka-snadje-mora-da-podnese-i-izdr…