Хитови старе Југославије зачули се златиборским тргом (видео)

d

Група SANYA D RIO одржала је концерт на Краљевом тргу у оквиру Културног лета. Група је изводила обраде ЕX- Yу хитова у новим аранжманима  по којима их многи и знају, као и један број ауторских песама.

Августовско вече на Златибору улепшао је наступ поп-рок групе SANYA D RIO којој је ово било треће представљање златиборској публици у оквиру своје каријере дуге 15 година. Познати југословенски хитови изазвали су овације код публике која је са великим одушевљењем певала у глас све нумере са бендом.

"Ево нас опет након неколико година, уживамо на овој прелепој бини. Публика је вечерас била феноменална и ове године смо заиста пуно свирали. Обележавамо и 15 година рада од објављивања првог албума и целу годину смо посветили концертима. Вечерас смо свирали неке обраде и то су старе ех-ју песме које сви знамо и слушамо изведене у нашим аранжманима и публика је феноменално одреаговала. Мало мање смо свирали нашу ауторску музику јер то иначе чинимо на другим концертима. Овде је био тако добар вајб да смо уживали и надам се да се видимо још који пут", рекла је Сања Думоњић, певачица.

Певачица групе Сања Думоњић каже да је кључ успеха, бар у њиховом случају, искрени рад на музици коју воле. Публика то осећа и враћа им назад ту позитивну енергију.