Хит комедију "Каква ти је жена, такав ти је живот" извео је Драган Маринковић Маца пред публиком у Чајетини (видео)

Драган Маринковић Маца

У Дому културе у Чајетини, у организацији Културног центра, изведена је представа аутора и глумца Драгана Маринковића Маце, „Каква ти је жена, такав ти је живот“. У питању је хит комедија која је први пут изведена пред публиком у Чајетини. 

Аутор и глумац хит комедије „Каква ти је жена, такав ти је живот“, Драган Маринковић Маца извео је представу на позоришној сцени Дома културе у Чајетини. Глумац доноси одговоре на вечита питања о односу мушкарца и жене на њему својствен начин, причом о човеку који одмах након развода одлази у кафану  из које одлучује да своју животну причу подели и представи публици. 

„Животна је представа није банална, има своју причу своје наравоученије, али и поруку. Суштински какав ти је партнер, такав ти је живот. Љубав није покер па да је одиграмо на блеф, у принципу смо постали саможиви, размажени, себични и онда се чудимо како не можемо да живимо у двоје, такав нам је принцип живота све је брзо инстант, све је лудило, па тако заборавимо на оне праве вредности“, рекао је глимац,  Драган Маринковић Маца. 

Публика је са нестрпљењем исчекивала сваки следећи монолог који је често био прекинут аплаузом и огромним смехом, а задовољство што је представу извео у Чајетини није крио ни глумац, с обзиром на то да је пореклом из нашег краја, тачније из села Равни.  

„Оно што је лепо је то што смо се напокон видели, скоро па две године траје договор са челницима Дома културе, али због ове ситуације представа је одлагана и напокон сам дошао. Задовољство ми је што сам дошао овде, ми смо и земљаци, ја сам ту из комшилука тако да ми је ово као код куће да сам дошао и задовољство ми је што сам био ваш гост, а негде и свој на своме“, каже комичар, Драган Маринковић Маца. 

Да ли желимо љубав као из филма или желимо да играмо игре без победника и на крају останемо сами,нека су од питања која ће нас натерати да добро размислимо о себи и о свету који нас окружује. 

Сања Глишовић