"Gondola opening" - Отварање зимске сезоне на Златибору (видео)

"Gondola opening"  - Отварање зимске сезоне на Златибору (видео)

Голд гондола организовала је „Gondola opening“, отварање зимске сезоне на Златибору, са циљем да се на симболичан начин обележи почетак зимских активности на најдужој панорамској гондоли на свету. За све посетиоце и госте гондоле, у току данашњег дана важио је попуст од 20% на све појединачне карте. 

Поводом „Гондола опенинга“ на крајњој станици, на врху Торника, организован је  садржајан програм. Посетиоци су имали прилику и да уживају у послужењу домаћих пића, али и у укусима традиционалних златиборских специјалитета. 

„Ми смо желели да симболично покажемо које су то вредности, које Голд гондола баштини од свог оснивања. Пре свега то је заштита животне средине, апсолутна посвећеност природи, са једне стране. Док је са друге стране то промоција локалних производа, као и активација локалних бизниса у формирање једног интегрисаног туристичког производа, који дефинитивно носи гондола, а са треће стране имамо фокус на то да гондола буде доступна за све категорије становништва од 0 до 100 година“, рекла је Бојана Божанић, директорка ЈП „Голд Гондола“ Златибор.

Овом приликом промовисан је бранч у Гондоли са производима карактеристичним за Златибор, али и  занимљиви козметички препарати као што је балзам за усне који је направљен на потпуно природној бази, и други нови садржај који ће ускоро бити у понуди. 

„Наш циљ је да направимо што више садржаја на свим станицама, како би се гости дуже задржавали. Мислим да промоцијом нових садржаја и лоланих производа, бизниса, можемо да направимо јако интересантну понуду која одговара потражњи савременог туристе“. 

Голд гондола као члан здравственог велнес и спа туризма Србије, подржава здраве стилове живота који ће током зиме бити промовисани  дуж трасе. Гости на данашњем догађају били су представници локалне самоуправе, многобројни спортисти из чајетинских клубова, представници медија, као и сарадници и пријатељи овог јавног предузећа.