Футсал: Пораз Златибора од лидера првенства

У 2. колу другог круга такмичења Регионалне лиге Запад у футсалу екипа Златибора је на гостовању водећој Бајиној Башти поражена са 3:1. Чајетинци, који су на овај меч отишли ослабљени, остају на 2. позицији на табели, али сада имају 11 бодова мање у односу на Бајину Башту, која је и даље једини тим са максималним учинком. Ово је други пораз Златибора од овог ривала, а укупно трећи у лиги. Уз то, имају пет победа и један реми.

Златибор је на три минута до краја имао 1:1, при чему су промашили веома добру прилику за гол, а одмах у контранападу домаћи тим је постигао други погодак, а нешто касније и потврдио победу. Стрелац јединог поготка за Чајетинце био је Драган Спасенић у 24. минуту. Стрелци за домаће били су Живановић у 16, Ђорђевић у 37. и Глигић у 38. минуту.

Златибор је наступио у саставу: Кутлешић, Спасенић, Костадиновић Ж, Филиповић, Костадиновић М, Марић И, Зековић, Драговић. У одсуству тренера Ратка Несторовића, екипу је са клупе водио Жарко Љубојевић.

КМФ Бајина Башта: Симић, Ђурић, Тарабић, Глигић, Лукић, Ђорђевић, Милосављевић, Живановић, Тошић, Божић, Ђерић, Ордагић, Марковић. Тренер: Далибор Филиповић

У наредном колу Златибор ће дочекати екипу лајковачког Зенона.

(фото: архива)