Фудбал: Златибор савладао Шумадију 1903

Два кола пре краја такмичења у Српској лиги Запад фудбалери Златибора вратили су се на 5. место, савладавши директног конкурента, екипу Шумадије 1903 са 2-0. Стрелци за домаћи тим били су Андрија Томашевић у 75. и Љубомир Арсић у 90. минуту.

Чајетинци су крунисали бољу и конкретнију игру са два поготка у завршници меча, који је одигран у веома лошим временским условима, уз обилне падавине и наквашен терен. Томашевић је ударцем главом послао лопту у мрежу у 75. минуту, док је Арсић у самој завршници искористио неопрезност одбране гостију и послао лопту у супротни угао гола Шумадије 1903. Од прилика домаћих вреди истаћи и два покушаја главом Младеновића, али је оба пута голман Саша Јовановић био присебан.

https://www.youtube.com/watch?v=YZWDNzIcFcA

ФК Златибор: Дивац, Јездимировић, Ђоновић, Матић, Станић, Лазовић, Лакићевић, Павловић, Томашевић, Младеновић, Цветковић. Тренер: Владимир Мудринић. Играли су још: Арсић, М. Костадиновић и Ђаковац.

ФК Шумадија 1903: Јовановић, Вулић, Божовић, Влашић, Марић, Недовић, Јововић, Добрић, Ђурђевић, Ђукић, Урошевић. Тренер: Мирослав Стакић. Играли су још: Вукојичић, Живадиновић и Савић

Кадети Златибора поражени су са 3-2 од екипа пријепољског Полимља.