Фудбал: Одложен деби новог тренера Златибора

Утакмица 12. кола Прве лиге Србије између Мачве и Златибора одложена је на захтев чајетинског тима због болести неколико играча, саопштено је на сајту такмичења. Тиме је одложен и деби новог тренера Златибора Жарка Јовановића.

Меч у Шапцу је требало да буде одигран у недељу, 10. октобра од 17 часова, а меч ће се одиграти у првом слободном термину, што ће бити накнадно одређено.

Како наводе медији, девет фудбалера Златибора има симптоме стомачног вируса, због чега је клуб тражио да се меч одложи. Против Мачве је требало екипу да води нови тренер Жарко Јовановић, који дошао након оставке Предрага Ристановића. Доскорашњи шеф струке Младог Радника је радио са екипом, али ће на деби сачекати до следећег кола и меча против Графичара код куће.

После 11 кола другог ранга српског фудбала, Златибор је у зони испадања са девет освојених бодова и гол разликом 6:13. Екипа која је прошле сезоне играла Суперлигу је уписала само једну победу, а у претходном колу доживела је веома тежак пораз од Жаркова на Швајцарији са 0:5.