Фудбал: Нови реми Златибора у Суперлиги

Фудбалери Златибора одиграли су нерешено 1:1 са екипом Јавора на гостовању у деветом колу Линг лонг Суперлиге Србије. Са овим резултатом екипа Предрага Ристановића је дошла до шестог бода у такмичењу и тренутно је на 18. месту на табели.

Повео је Златиборац против екипе из средине табеле у 11. минуту голом Василија Јањића после доброг ударца за 20ак метара. Ипак, ивањички тим је до изједначења стигао у 40. минуту, а стрелац је био Лука Радивојевић након што је остао сам у шеснаестерцу. У другом полувремену су мреже мировале, па је дошло до поделе бодова у једном од дербија западне Србије.

У наредном колу чајетински тим дочекује Радник из Сурдулице 3. октобра у Ужицу, док Јавор гостује ОФК Бачкој. На челу табеле је и даље Црвена звезда која је уписала и девету победу.

ФК Јавор - ФК Златибор 1:1 (1:1) Стадион крај Моравице, без гледалаца, судија: Милош Милановић. ФК Јавор: Лазовић, Јевремовић, Јевтић, Пишчевић, Николић (од 76. Танко), Луковић (од 70. Рушевић), Маричић, Младеновић (од 86. Јелић), Шћепановић (од 70. Севић), Радивојевић (од 76. Звеканов), Павишић. ФК Златибор: Чупић, Јездимировић, Стаменковић, Глишовић, Миличић. Ђаковац, Крстић, Вукић, Јањић, Владић (од 51. Почек), Ђокић (од 66. Адама). https://www.youtube.com/watch?time_continue=197&v=4kOxMFmEiOg&feature=e…