ФК Спартак - мини-припреме на "Швајцарији"

Фудбалери суботичког Спартака искористили су паузу у Суперлиги за спровођење мини-припрема на златиборској "Швајцарији". Стални гости Златибора на припреме су допутовали предвођени новим шефом стручног штаба, Русом, Андрејом Чернишовим.

-Овде имамо све потребне услове за припрему тима, тако да смо се потрудили да овај период искористимо за што боље упознавање са екипом и да се што боље спремимо за предстојећи дуел са екипом Младости у Лучанима. Ми смо две недеље у клубу, одиграли смо једну утакмицу, узели бод против Јавора...Оно што нам је у овом тренутку најпотребније свакако је резултат, како бисмо извукли клуб из неугодне ситуације, с обзиром да смо у доњем делу табеле. Све је усмерено ка томе и подигнуто на један виши ниво. По играчком кадру, Спартак не заслужује тако лош пласман - изјавио је помоћни тренер, Милош Крушчић.

Према његовим речима, нови шеф стручног штаба нема никаквих проблема око прилагођавања на нову средину, с обзиром да је "фудбалски језик универзалан". Уз то, Чернишов делимично познаје српски језик, а има и доста пријатеља у нашој земљи.

И. Јанковић, www.zlatiborpress.rs