ФК Чајетина - са новим тренером у пролећни део такмичења

Из ФК Чајетина званично је потврђено да се у пролећни део сезоне Златиборске окружне лиге улази са новим тренером. Драган Вујовић је нови шеф струке, док ће досадашњи играч-тренер, Немања Кутлешић, сада бити играч и помоћни тренер.

Такође, клуб је појачао и играчки кадар, у складу са амбицијама да се до краја сезоне боре за 2. место, које доноси бараж за пласман у зонашки ранг. Некадашњи капитен ФК Златибор и доскорашњи играч Златара, Жељко Станић (31), нови је члан Чајетине. У клубу најављују могућност довођења још неколико познатијих имена у локалним оквирима, али и да ће то зависити од финансијских потраживања. Ускоро ће се одржати и изборна седница клуба, на којој ће се формирати клупска скупштина и остали органи.

У међувремену, клуб је у потпуности посвећен млађим категоријама, које се налазе отприлике на половини квалификација за Лигу будућих шампиона.

-Свих седам генерација наше школе фудбала (од 2006. до 2011.) налазе се међу прве четири екипе у својим старосним категоријама. Прошле године смо имали две екипе у финалу ових квалификација, а 2010. годиште је освојило прво место. Они су и ове године водећи на табели, имају само један пораз и то онај у 1. колу, када нисмо имали комплетан састав- каже тренер ове генерације, Оливер Лазаревић, додајући да је у плану и експериментални покушај формирања једне селекције девојчица, којих већ има десетак у клубу.

(фото. архива)