ФК Чајетина - ФК Савинац  је 0:1

фк

Резултат јучерашње утакмице између ФК Чајетина - ФК Савинац  је 0:1. Ово је истина трећи пораз Чајетинаца заредом, али  је публика на Швајцарији ипак могла да види наше момке у  солидном издању против веома добре екипе Савинца. 

Гол је пао средином првог полувремена када је лопта  закачила гостујућег фудбалера и отишла ван граница игралишта, а помоћни арбитар је доделио аут играчима Савинца. Шанса за реванш у првих 45 минута је  било веома мало. Других 45 минута имали су Чајетинци сигурно 3-4 солидне прилике  које су остале неискоришћене и ако су у тим моментима били вероватно и бољи ривал на терену.

На овој утакмици  публика  је била у завидном броју што много значи играчима, као и целом Клубу.

Битно је рећи и то да је пре почетка овог сусрета  капитену ФК Чајетина, Бранку Милосављевићу, испред Фудбалског савеза региона Златиборског округа, предат  пехар за освајање првог места прошле сезоне са којим су оверили пласман у Западно-моравску зону, а уручио га је господин Драган Маријановић. Гест свакако вредан помена и за памћење, а у витрине Клуба је коначно стигао као симбол успеха који су силно желели више од 10 година.

Следеће коло ФК "Чајетина" гостује екипи Севојна.