Филм “Глумчина” премијерно на Златибору

филм

Филм о Зорану Радмиловићу “глумачком чаробњаку”, како га називају многи, биће приказан у суботу 23. октобра у 19 сати у сали Културног центра Златибор, a улаз је слободан.

Филм „Глумчина“ продуцента Оливера Пауновића радила је нишка Цитy Група уз коопродукцију Народног позоришта Тимочке крајине.

Филм је урађен по књизи глумца Милана Цација Михаиловића, који је са Зораном Радмиловићем глумио а и лично познавао, те је своје импресије његовим ликом и делом уткао у филм.

Продуцент Оливер Пауновић, не крије задовољство што овај филм наилази на позитивне критике широм Србије, а до сада је приказан на Филмским сусретима у Нишу, у Зорановом родном Зајечару, Атељеу 212 а пред крај године заказана је премијера у Чикагу.

Продуцент из Ниша добио је највеће признање позоришта у Зајечару статуету „Зоран Радмиловић“ на управо отвореним “Зорановим данима”.

У филму учествују: Милан Цаци Михаиловић, Селена Вицковић, Душан Ковачевић, Мира Бањац, Владимир Ђуричић, Братислав Ђорђевић, Сека Саблић, Милош Вешовић, Здравко Шотра, Горан Марковић, Светлана Бојковић, Аљоша Вучковић, Горан Султановић, Новица Никић, Милица Краљ и Љуба Милуновић, режију потписује Владимир Ристић.