"Фестивал доброг укуса" овог лета на Златибору (видео)

Привредно друштво за развој пољопривре „Златиборски Еко аграр“ уз подршку Сталне радне групе за Западни Балкан, Општине Чајетина и Туристичке организације Златибор, по први пут организује Сајам хране под називом „Фестивал доброг укуса“.

Директор Златиборског Еко аграра Владимир Бојовић каже да организовањем „Фестивала доброг укуса“ Еко аграр жели да представи око 30так произвођача традиционалне хране заједно са угоститељским објектима који послују на Златибору. Манифестација је заказана за 5. август, а одржаће се у вечерњим сатима на Краљевом тргу.

„Хотели и ресторани заједно са произвођачима на локацији Краљевог трга ће припремати, презентовати и продавати своје специјалитете. Верујем да ће овај догађај бити занимљив за све људе који у том моменту буду на Златибору, а мислим да ће многи од њих управо доћи из тог разлога. Оно што је нама била идеја је да у једној пријатној, вашарској атмосфери понудимо гостима разноврсне производе, и на једном месту окупимо произвођаче и приватни сектор. Поред произвођача са територије Златибора и Златиборског округа, биће ту произвођача из региона Дрина – Тара, тако да можемо да очекујемо госте од Никшића, преко Вишеграда па на даље“, истиче Бојовић. Нада се да ће овај догађај прерасти у традицију и организовати се и у наредним годинама.

https://www.youtube.com/watch?v=EcHxG4Uy3jU

Драгана Росић