Две хуманитарне акције СЦ Чајетина (видео)

Спортски центар Чајетина покренуо је две хуманитарне акције: прикупљање играчака за новогодишње пакетиће за децу из социјално угрожених породица, и хуманитарни концерт за децу са сметњама у развоју Дневног боравка „Зрачак“. За прву акцију одмах након објаве кренуо је одзив грађана.

https://www.youtube.com/watch?v=1Uhhuai9dzQ&feature=youtu.be

У сарадњи са Црвеним крстом из Чајетине, Спортски центар је и ове године покренуо акцију прикупљања играчака за децу из социјално угрожених породица. На ове акције су се у претходних неколико година грађани Чајетине изузетно лепо одазивали постајући тако  Деда мразеви оним малишанима којима је то потребно.

„Акција ће се реализовати прикупљањем играчака које се могу доносити у Дом културе сваког радног дана од 8 до 15 часова све до половине децембра, како би стигли да те играчке комплетирамо са слатким пакетићима које обезбеђује Црвени крст и да се деци поделе пре Новогодишњих празника“; каже   Горица Станић из Спортског центра.

Већ након прве објаве о организовању акције „За њихов осмех довољно је тако мало“ кренуо је одзив, а организатори се надају да ће се тако наставити и да ће у ужурбаној вреви живота свако од нас имати на уму по неки насмешен дечији лик. Упоредо са овом акцијом, Спортски центар организује још једну.

„ Овом приликом желим да позовем све суграђане на хуманитарни концерт за Дневни боравак „Зрачак“ који ће се одржати у четвртак, 28. новембра са почетком у 20 часова у Дому културе. Улаз за концерт је добровољни прилог, а сва средства која се буду прикупила биће уплаћена на рачун „Зрачка“ који ће то искористити за оно што им је потребно за боље функционисање и боравак“, наглашава Горица Станић.

Хуманитарни концерт за кориснике „Зрачка“ одржаће КУД „Златибор“ Чајетина.

Мирјана Ранковић Луковић