Деца из Трстеника посетила Дино парк (видео)

Група деце из Трстеника посетила је Дино парк на Златибору и уживала у разноврсним едукативним и забавним садржајима. Ово је део активности које Дино парк спроводи у сарадњи са градским и општинским управама, са циљем да најусешнијој деци дарују бесплатан једнодневни излет.

Тридесет шесторо деце из општине Трстеник , узраста од петог до осмог разреда уживало је у разноврсним садржајима које нуди забавно едукативни парк. Неки од њих на Златибору су по први пут, а њихови коментари довољан су показатељ да су у овом излету итекако уживали.

"Ја сам се одушевио како изгледа, мислио сам да је то нешто мало, а заправо је огромно и много лепо. Први пут сам на Златибору и стварно ми је лепо овде, леп је ваздух, атмосфера, температура,"

каже Пера Миладиновић, а Ива Пантић додаје:

"Први пут сам у Дино парку, заиста је лепо, одушевила сам се, а замишљала сам другачије. Највише су ми се допали Авантура парк, зип лајн и „6D“ биоскоп."

Секретарка општине Трстеник Снежана Цветковић каже да су поред деце у посети уживали и одрасли:

"Овим путем желим да се захвалим Дино парку у име општине Трстеник за едукативну туру кроз чудесни сет диносауруса. Искусили смо аутентичну, јединствену целодневну забаву и едукацију.  На тренутак нам је оживљена ера у којој су живели ови рептили и хвала на томе."

Овој акцији за непуних месец дана придружило се преко 12 општина и градова, а преко десет је најавило сарадњу са Дино парком:

"Недавно смо посетили Нову Варош, Врњачку бању, град Краљево, обишли дечије одељење хирургије и педијатрије у краљевачкој болници, остварили сарадњу са градом Ужицем и многобројним другим градовима. Наравно, и са општином Чајетина  са којом смо током ових годину дана колико Дино парк постоји остварили изузетну сарадњу,"

изјавила је Славица Србиновска, ПР и маркетинг менаџер Дино парка који ускоро обележава годишњицу постојања, па ће поводом тог јубилеја за све посетиоце припремити многобројне повољности и изненађења.

https://www.youtube.com/watch?v=jfPo2qydBEU&feature=youtu.be