Деца из Сирогојна у посети Авантура парку на Златибору (видео)

deca

ОШ „Саво Јовановић Сирогојно“ из Сирогојна сваке године обележава Дечију недељу различитим активностима, како у матичној школи тако и у свим издвојеним одељењима. 

Данас су ученици свих разреда ОШ „Саво Јовановић Сирогојно“ из матичне школе и издвојених одељења, из Љубиша и Рожанства, били у посети Авантура парку на Златибору, који им је обезбедио бесплатне карте и коришћење свих садржаја.  

"Поред свих активности које имамо у школи у току Дечије недеље, посебно се поносимо хуманитарним акцијама које спроводимо ове недеље. Реч је о хуманитарној акцији која ће помоћи једној старој баки из Сирогојна, и друга  акција ће помоћи угроженој породици Минић из Љубиша. На овај начин наша деца показују да имају велико срце, што и јесте одговор на тему Дечије недеље", истакла је Александра Ђокић, заменик директора ОШ "Саво Јовановић Сирогојно" из Сирогојна.

Деца су са великим узбуђењем и адреналином прелазели полигоне различитих нивоа, а одушевљење нико до малишана није умео да сакрије. 

Бројне активности у обележавању Дечије недеље у Чајетини настављају се већ сутра, када ће у вртићу ПУ Радост, бити организован спорт за децу, затим ће ученици УТШ организовати јавну дебату, док ће у библиотеци Љубиша Р. Ђенић првацима са територије општине Чајетина бити уручене чланске карте и новчани поклон.