Бонд у Чајетини, вечерас "Спектра"

Данас ће нам се представити 2 култна серијала, један за децу, а други за скоро све узрасте и сва времена. На великом платну чајетинска публика имаће прилику да се после дужег низа година поново дружи са Снупијем и Чарли Брауном и чувеним агентом Џејмс Бондом.

Прошло је 35 година од првог појављивања Снупија и Чарлија Брауна. Главни јунаци једног од најпопуларнијих стрипова „Клиње” ових дана ће запосести и велика платна у Србији у 3D цртаћу „Снупи и Чарли Браун: филм о клињама”. Главни јунаци овог анимираног филма не упуштају се у епску авантуру или путовање ван њиховог комшилука. Уместо тога, прича филма фокусира се на нову комшиницу Чарлија Брауна, малу црвенокосу девојчицу. Најдражи и најсимпатичнији губитник на свету, Чарли Браун, обећава себи у филму: „Овога пута, ствари ће бити другачије”.

Пројекције филма „Снупи и Чарли Браун: филм о клињама” заказане су за 16 и 18 часова, а цена улазнице је 250 динара.

bond-before-after-1260x904 (1)Уз нову епизоду Бонд саге приближићемо се разоткривању СПЕКТРЕ која нас копка од најранијих делова овог чувеног серијала. Тајанствена порука из његове прошлости послаће тајног агента 007 у мисију у Мексико, а потом и у Рим где ће упознати Луцију Скиару, прелепу и мистериозну удовицу познатог криминалца. Бонд ће се инфилтрирати на тајни састанак и открити постојање злокобне организације познате под именом Спектра. У међувремену у Лондону, Макс Денбих – нови директор сектора за националну безбедност, истражује Бондове раније задатке и тражи разлоге због чега је МИ6, ког води М уопште потребан. Агент 007 тајно затражиће помоћ, како би пронашао Медлин Сван, ћерку његовог непријатеља код којег се налази траг који води до откривања СПЕКТРЕ...

У улози Бонда последњи пут се нашао феноменални Данијел Крејг, док је улога главног негативца поверена добитнику престижне награде Оскар Кристофу Валцу. Режију потписује Сем Мендез, који је био редитељ и на претходном филму из Бонд франшизе, а у филму се појављују и Моника Белучи, Ралф Фајнс, Наоми Харис, Ендрју Скот и многи други.

"Спектра" почиње у 20 часова, цена улазнице је такође 250 динара.