5. Kоло лиге планинарске оријентације у Чајетини

пк

Претходног викенда, одржано је пето Kоло лиге планинарске оријентације у организацији чајетинског Планинарског клуба"Торник". Гостопримство су им пружили  љубазни домаћини Спортски центар Рајевац.

Стазе су водиле обронцима Оманице, Мушвета и Градине. Укупно 33 екипе из 8 планинарских клубова су се добро оријентисале по веома топлом дану .

"Наши такмичари су имали запажене наступе, пре свих златне пионирке (Софија Бућић, Милена Бујишић и Николина Мићић) и златни јуниори (Лазар Марић, Филип Луковић и Никола Бујишић). Сениори у саставу Никола и Милош Ђорђевић и Вељко Делић, као и ветерани Петар Весовић, Владимир Вучићевић и Иван Топаловић су се окитили сребрним медаљама, а пионири (Павле Арсић, Никола Стикић и Сергеј Нешић) и јуниорке (Исидора Ћуповић, Емилија Бућић и Вања Туцовић) бронзаним. Освојено је нових 3100 бодова у трци за висок пласман на крају лиге, као и Трофеј Златибора, за најуспешнији клуб на такмичењу, Након трке, сви планинари су се окрепили чаробним пасуљем из котла мајстора Ивице Михаиловића Чупа. Хвала свим члановима клуба који су помогли у организацији такмичења," рекли су у овом клубу.

Извор: ФБ страница ПК "Торник"