Промотивне активности Туристичке организације Златибор настављају се најавом летње туристичке сезоне у срцу Херцеговине, у Требињу.

На главном градском тргу, под осунчаним платанима, Златибор је фолклорним перформансом и укусним деликатесима грађанима и туристима Требиња дао пуно разлога да овогодишњи летњи одмор проведу на најпосећенијој српској планини.

На платоу испред Туристичке организације Требиње највише пажње привукао је фолклорни наступ Културно-уметничког друштва, а уз укусне залогаје сухомеснатих производа и домаће ракије присутни су се упознали са садржајима и активностима које их овог лета очекују на Златибору. Велики број странаца који су у туристичкој посети Требињу заинтересовао се за посету „златној планини“, а посебно су били одушевљени начином на који је промовисана понуда планине. Гости из Републике Српске и Босне и Херцеговине, заједно са Црном Гором, традиционално су најбројнији туристи на Златибору, па се и ове године очекује повећање броја гостију са овог тржишта.

Извор: ТО Златибор