П Р Е М И Ј Е Р А представе „ЗЛА ЖЕНА“ рађене према тексту Јована Стерије Поповића одржаће се у Дому културе у Чајетини у понедељак, 13.маја у 20 часова . Представу је адаптирала и режирала Биљана Здравковићу, а извешће је глумци аматери Дома културе у организацији Спортског центра Чајетина . Улаз је бесплатан.

Када је на окупу екипа глумаца- аматера као што су: Жарко Божанић, Јела Павловић, Мирела Марјановић, којој се недавно придружио професионални глумац Јанко Рдаишић, Чајетинци знају да их очекује одлична забава. Подмлађени игром Тамаре Деспић и Вука Здравковића, дружина којом руководи Биљана Здравковић извешће 13. маја представу „Зла жена“ оживљавајући дух једног времена и другачијег простора који собом носи своје особености.

Јанка Радишића и Мирела Марјановић су већ били партнери у дуодрами „Тетка“ која је прошла запажено код публике. И у овој представи добро су се уклопили, а цео тим функционише као да сви одувек играју заједно.

Захваљујући Биљани Здравковић која је скоро двадесет година уметнички руководилац драмског студија „Бистричак“ и старије групе Дома културе, Народно позориште из Ужица је и за ову представу позајмило костиме , а музику је урадио Никола Пејовић. Екипа Златиборпреса се одлично забавила присуствујући једној од последњих проба пред премијеру, са уверењем да ће „Зла жена“ побрати одличне критике од стране публике.

Мирјана Ранковић Луковић