Дино и авантура парк на Златибору током новогодишњих празника био је веома добро посећен иако поједини зимски садржаји, планирани за ову зимску сезону, због недостатка снега, још увек нису пуштени у функцију.

Дино и авантура парк, као што се и могло очекивати, привукао је велику пажњу туриста, посебно најмлађих који су уживали у мноштву понуђених садржаја. Посебно радује чињеница да је током протеклих дана владало и велико интересовање за куповину породичних карата, које су по веома приступачној цени могли купити мештани општине Чајетина. До сада их је продато око 150.


исправна-слика-1„Посета је била доста велика. Желим да нагласим да смо имали доста странаца. Мештани општине Чајетина одлично су прихватили нашу понуду за чланске карте, и самим тим постали део нашег тима“
, рекла менаџерка Дино парка, Милица Зец.

Додаје да зимски садржаји још увек нису стављени у функцију, што им је итекако пореметило планове:

„Радови су још у току и до краја идуће недеље имаћемо припремљене све зимске садржаје које смо планирали за ову туристичку сезону. То су: тјубинг, клизалиште, санкалиште, ски школа и моторне санке. Тренутно се ради тјубинг и ски школа. Санкалиште је готово а клизалиште ће бити отворено до краја недеље, тако да посетиоце очекује прегршт нових занимљивих садржаја“.

Цена улазнице у Дино парк тренутно износи 200 динара, а задржаће се до стављања у функцију планираних зимских садржаја.

Драгана Росић