КЈП „Златибор“ наставља са редовним активностима на летњем одржавању путева на територији целе општине. У МЗ Љубиш врши се чишћење ригола, осолина и зелених површина око путева, са чим би требало да се заврши до краја седмице, а након тога се наставља са сличним пословима на деоници пута од Љубиша ка Гостиљу, затим на ред долазе Трнава и Дренова. За две недеље ће почети радови на машинском кошењу траве око путева на територији наше општине.

КЈП „Златибор“ је у сарадњи са НСЗ ангажовало 7 радно способних незапослених особа, у оквиру јавних радова који су финансирани средствима НСЗ. Ангажовани радници распоређени су на послове уређења јавних површина.
Из овог предузеђа такође апелују на суграђане да наставе са примарном селекцијом отпада. У току летње сезоне повећан је број гостију на Златибору, а самим тим и количина укупног, као и селектованог отпада, па се моле мештани да наставе са одвајањем суве фракције отпада и њиховим одлагањем у зелене контејнере, који су постављени широм насељених места Чајетина и Златибор.

Мирјана Ранковић Луковић, zlatiborpress.rs