Породичне чланске карте од 16. новембра на билетарници Дино парка, по цени од 1500 динара, могу купити сви мештани општине Чајетина, и са њом у наредних годину дана када год пожеле посете овај едукативно забавни парк. Тим поводом  у Дино парку је одржана конференција за медије на којој је јавност упозната са детаљима ове, али и других новина које се припремају за предстојећу зимску сезону.

Дино парк на Златибору, у сусрет предстојећој зимској туристичкој сезони, за посетиоце је припремио додатне садржаје: ски школу за децу до 15 година, клизалиште, тјубинг и санкалиште. Али, то није све:

„Како бисмо мештанима општине Чајетина омогућили улазак у Дино парк, одлучили смо да уведемо породичне чланске карте. Цена ће износити 1500 динара по породици. Са том картом моћи ће у свако доба дана да уђу у Дино парк, показујући своју чланску карту и то у периоду од годину дана. Потребно је да при куповини покажу личну карту којом потврђују да станују на територији општине Чајетина“, рекла је менаџер Дино парка Милица Зец.

Чланску карту са нумерацијом број један добио је председник општине Чајетина Милан Стаматовић. У обраћању новинарима он је рекао да се добра сарадња локалне самоуправе и овог комплекса наставља, на обострано задовољство.

чланске карте „Ово је добар вид сарадње. На овај начин мештани ће осетити ову нову туристичку понуду. Моћи ће да користе годишње чланске карте и да буду редовни посетиоци овог комплекса. На тај начин ће уједно бити и промотери овог места, а Златибор као туристичка дестинација прве категорије заслужује да има овакве садржаје“, додао је Стаматовић.

Конференцији је присуствовао и директор ТО Златибор Владимир Живановић. Он је истакао да Златибор као једна од најпосећенијих дестинација у Србији константно изискује нове садржаје, који ће привући пажњу туриста. Један такав производ је Дино парк.

„Дино парк је ове године заиста показао одличну посету и одличну реакцију свих туриста. Велико интересовање су показали и медији који су током године направили бројне репортаже на овој локацији. Надамо се да ће зимска туристичка сезона бити успешна и да ће ова атракција привући пажњу гостију“.

Александар Алексић, директор Дино парка је похвалио општину Чајетина која је била иницијатор идеје о продаји породичних чланских карата, чиме је потврђена њихова добра сарадња, а потом најавио одређене новине за наредну летњу сезону.

„Садржаје ћемо обогатити теренима за мини голф, са мини зоо вртом, са малим полигоном за аутомобиле и неколицином ситних садржаја“.

Надлежни у Дино парку у пар наврата су деци са потребним потребама омогућили да без икакве надокнаде посете овај забавни садржај. Директор Дино парка је обећао да ће се са овом праксом наставити и убудуће.

Драгана Росић, www.zlatiborpress.rs