Од када је пре неколико година изграђен, ауто камп на Златибору угостио је многе кампере из земље и иностранства. Од тада се на овом простору окупљају и љубитељи фолкс-ваген бубе. А стални посетоци бубијаде су и породица Стајић из Бијељине.

Бојан Стајић из Бијељине од 2011. године редовно са породицом долази на Златибор – једном лети, једном зими. Иначе, редован је и учесник Бубијаде, са својим комбијем „Сара“, старим сада већ 51 годину. Сваког лета, ова породици на златоној планини одседа у ауто кампу.

bojan

„Овде нам је лети супер, имамо и апартман. Лепа је природа, за децу је добро, јер имамо све потребне услове, све је у кампу прилагођено за децу. Јуче смо посерили Дино парк и увек на Златибору има нешто ново, зато увек и ту долазимо“, прича нам Бојан Стајић.

Бојан каже да нема ни једну замерку ни на Златибор ни на камп, а као доказ за његове тврдње је и чињеница да је пре две године, баш у овај ауто камп, дошао са супругом, ћерком Саром и тек рођеном ћерком Емили. Иако је тада имала само два месеца и била најмлађи учесник Бубујаде, све је прошло без проблема. А старија, Сара, по којој комби и носи име, одушевљена је Златибором.

sara

„У кампу ми се баш свиђа, све је лепо, сви услови су савршени, јер може да се кампује, што ја баш волим и јако је пријатно. Овде долазим са мамом, татом и секом и супер ми је. Много волим природу“, каже Сара Стајић.

Сара каже да ће радо у ауто камп доћи и следеће године, а да је права татина ћерка, показује и податак да о буби – комбију зна све, тако да ће имати прилику да у наредним данима Бубијаде посетиоцима представи своју „бубу“, стару пет деценија.

Нада Џелебџић, zlatiborpress.rs