Спортски савез Чајетина и ЈП „Голд гондола“ обезбедили су 80 карата за вожњу победницима општинског такмичења Спортских игара младих, које је недавно одржано на Златибору. Деца из Бајине Баште већ су искористила наградну вожњу, а после Васкршњих праника требало би да то учине и Чајетинци.

– Спортски савез се одлучио да на овај начин награди победнике СИМ-а, а то су деца не само из Чајетине, већ и из Бајине Баште, а такође и да им се на тај начин захвалимо за учешће на овој приредби, која је окупила 477 такмичара. Захваљујемо се „Голд гондоли“ и Општини Чајетина, уз чију подршку смо успели да реализујемо ову причу – рекао је Немања Кутлешић, из Спортског савеза Чајетине.

Подсећамо, Чајетина је 10. априла по четврти пут била домаћин Спортских игара младих. Учесници су се надметали у фудбалу, одбојци, атлетици, баскету и игри између две ватре.

-Овом приликом се захваљујемо Спортском савезу Чајетине, који је деци из Бајине Баште омогућио ову лепу награду. Било је задовољство учествовати на СИМ турниру на Златибору, где су предивни услови и терени. Постигли смо одличне резултате – узели смо прво место у одбојци и у игри између две ватре, имамо једног победника у атлетици, као и друго место у фудбалу. Сама вожња гондолом је била одлична. Деца су одушевљена, време нас је послужило, па смо провели извесно време и на Торнику. Верујем да ће овај доживљај трајно остати у сећању деце – каже Дејан Тимотијевић из Спортског савеза Бајине Баште.

И. Јанковић