Другог такмичарског дана на финалном турниру Спортских игара младих за Србију екипе из Чајетине бележе веома добре резултате. Посебно запажен резултат остварила је екипа у бич волеју (Елена Станковић, Аница Нинчић, тренер Милица Јокић), која је освојила златну медаљу и пласирала се у Сплит на међународно финале Игара.

Одбојкашице (Аница Нинчић, Исидора Тошић, Елена Станковић, Валентина Луковић, Наталија Божовић, Ива Јеремић, Ивона Туцовић, Јана Терзић, Марта Раденовић, Катарина Митровић, Марија Новаковић, Нађа Радибратовић) су се победама над Кикиндом (2-0) и Београдом (2-1) пласирале у 1/2 финале, док је фудбалски састав Дрим Тима (Саво Јеремић, Никола Милић, Алекса Теофиловић, Благомир Туцовић, Предраг Богићевић, Милисав Ћировић, Ненад Милинковић, Марко Марјановић, Стефан Понорац) са 3-0 био успешнији од Београда, а са 3-1 од Пријепоља, тако да их очекује борба у финалној рунди са још две екипе око коначног пласмана. У сваком случају, Чајетинци су осигурали медаљу, најмање бронзану.

Екипа која наступа у „Између две ватре“, Чајтон Сити (Никола Пештерац, Бојан Милојевић, Давид Мишић, Михајло Ђенић, Борис Кнежевић, Ирена Лојаница, Јасна Старчевић, Кристина Спасенић, Кристина Божовић) поражена је од Куршумлије, тако да је завршила такмичење.

(фото: архива)