Другог такмичарског викенда на завршном такмичењу Спортских игара младих за Србију, које се одржава у Брзећи, од представника из Чајетине наступиће фудбалски састав Комплет лепиња (Огњен Радишић, Борис Вукомановић, Вук Луковић, Сава Јеремић, Милош Браловић, Алекса Марјановић, Лука Младеновић, Марко Лечић, Вељко Гордић, тренер Дарко Видић).

Резултати на СИМ-у нам уопште нису толико важни, колико то да се деца друже и лепо проведу. Међутим, претходне две године смо губили финалне утакмице, тако да би било лепо да се оствари неки запаженији резултат. Медаља је свакако успех, у конкуренцији 24 екипа – каже Немања Кутлешић, из Спортског савеза Чајетине.

Подсећамо, првог викенда је Дарко Петровић освојио бронзану медаљу у тенису, а наступили су још такмичари у шаху (Јована Аћимовић, Вукашин Вилотијевић), стоном тенису (Јована Гудурић, Марта Гудурић, Никола Радишић, Урош Стојановић) и у игри „између две ватре“ (одељења IV-1 ОШ „Димитрије Туцовић“ из Чајетине).

Наредног, последњег викенда, наступиће екипе у одбојци (Тара из Бајине Баште), баскету  (ужичка екипа Ере с оног свијета) и одбојци на песку (Јована Лојаница и Марта Раденовић).

И. Јанковић