Кошаркаши Златибора дошли су до 14. победе у Другој лиги, савладавши у 25. колу на свом паркету екипу Бека са 96-83 (26-22, 31-19, 17-20, 22-22). Ово је била последња овосезонска утакмица чајетинске екипе пред својим навијачима.

Меч, који је протекао без превеликог такмичарског набоја, боље су отворили гости. Они су били у вођству првих неколико минута првог периода, али су домаћи успели да за само неколико минута преокрену ствари у своју корист. Предност Златибора ниједног тренутка није није била озбиљније угрожена до краја меча, а у последњој четвртини достигла је и максималних +20 (86-66).

У домаћем тиму, најефикаснији је био Никола Мићевић са 18 поена, Петар Марић је уз 17 поена имао и шест ухваћених лопти, а исти број кошева убацио је и Никола Васић. Двоцифрени су били још Вук Пековић (14) и Владимир Мајсторовић (11). Изузев повређеног Дејана Ђокића, који се налази на опоравку у Београду, сви првотимци Златибора добили су минутажу. До првог поена у сениорском тиму дошао је Срђан Радовић, а прве овосезонске поене постигао је и кадет, Немања Ђуричић.

Код гостију, посебно запажени били су Миљан Дрекаловић са 23 и Игор Бојовић са 21 поеном.

Специјални гости ове утакмице били су челници Кошаркашког савеза Србије: потпредседник задужен за мушку кошарку, Игор Ракочевић и члан Управног одбора, Душан Ђурић, који су се непосредно пред почетак меча фотографисали са члановима свих клупских селекција КК Златибор. Такође, на трибинама је био и некадашњи кошаркаш Златибора, Владислав Драгојловић.

На полувремену, домаћој публици представили су се најмлађи чланови КК Златибор, полазници клупске школе кошарке.

КК Златибор: Тмушић, Пековић 14, Радовић 1, Нумановић 6, Васић 17, Петронијевић 2, Мајсторовић 11, Ђуричић 2, Смоловић 8 п. 5 ск, Марић 17 п. 6 ск, Мићевић 18. Тренер: Предраг Јаћимовић

КК Беко: Зурнић, Куртишевски 7, Килијан, Томић 7, Рутовић 11, Јевтић 2, Којић 5, Смаилагић 5, Бојовић 21, Дрекаловић 23. Тренер: Василије Будимић

И. Јанковић.