Нови тренер Златибора Предраг Ристановић на првој званичној утакмици уписао је три бода на отварању другог дела такмичења у Српској лиги Запад. Противник на дебију био је лидер првенства Смедерево за којим је заостатак смањен на један бод.

Шеф стручног штаба који се вратио у клуб у којем је започео фудбалску каријеру каже да је победа у дербију заслужена, иако се стрепело до краја меча. Ристановић је рекао да се добро показала и неколицина нових играча који су у клуб стигли током зимске паузе:

„Задовољни смо због првих бодова, али окрећемо се већ наредној утакмици која је за седам дана на Убу. Задовољан сам новајлијама, видели сте да је и Вујић дао један гол. Добро се уклапају и биће то још боље док одмакне мало првенство и док се уђе у ритам утакмица“,

каже бивши тренер Вујић Воде, Слоге из Пожеге, Јединства, Јавора, Радничког из Крагујевца, Колубаре и Слободе. Ристановић је на клупу Златибора сео уместо Владимира Мудринића, а током припрема у Игалу екипа је забележила по једну победу, реми и пораз.

„Зимске припреме су доста тешке, доста смо тренирали на снегу, тако да мислим да ће то бити све боље и боље“.

После победе над Смедеревом 1924, Златибор гостује Јединству на Убу, па дочекује ФАП, иде у Прово, потом игра са Младим радником на Швајцарији 4. априла. Након 18. кола Златибор је други на табели са 12 победа и по три пораза и нерешена, бод мање имају од Смедерева и бод више од Слоге из Пожеге.

„На бод смо даље од Смедерева, али лига је доста изједначена и занимљива, доста екипа се бори за врх, али и за опстанак. Свака утакмица је нови изазов, ниједна неће бити лака и очекујемо доста тешко првенство. Надам се да ћемо на крају бити први и ући у Прву лигу Србије“,

поручује Предраг Ристановић, тренер Златибора.