Традиционалне Међуопштинске омладинске спортске игре (МОСИ) одржане су 55. пут у Прибоју од 4. до 8. јула, а општине учеснице своде утиске као и Чајетина која се такмичила у осам спортова и освојила две медаље – у атлетици и одбојци на песку.

Већ првог дана МОСИја, атлетичар Немања Церовац освојио је прву медаљу за Чајетину другим местом на трци од 1500 метара. Одбојкашке дисциплине оствариле су најбољи резултат у последњих неколико година. Екипа у одбојци на песку (Анђела Тошић, Словенка Стојановић, Аница Нинчић) освојила је бронзу. После две победе у групној фази доживеле су поразе од Сокоца и Пријепоља. Одбојкашице су заузеле 5. место, што им је најуспешнији резултат у скорије време на МОСИ играма. После две стартне победе против Прибоја и Пријепоља поражене су од Ивањице у одлучујућем мечу групе, тако да су у борби пето место  победиле Горажде и Вишеград, премијерлигаше Босне и Херцеговине.

Кошаркаши су заузели седмо место. Пораз од Нове Вароши дефинитивно их је елиминисао из борбе за медаљу, а у борби за пласман савладали су Беране, а потом на занимљив начин били успешнији од Пљеваља у борби за 7. место. Због лошег времена, тренери оба тима одлучивали су победника шутирајући по пет тројки, у чему је био успешнији вођа чајетинске екипе, Душко Пантовић.

Фудбалери су у 1/4 финалу поражени од Пријепоља после победе над Вишеградом. Тим у малом фудбалу је у коначном пласману заузео 10. место. После победе над Тутином и пораза од Мојковца и Прибоја у групи, они су у разигравању у веома занимљивој утакмици били бољи од Нове Вароши, али је Ивањица потом била прејака.

Планинари су по први пут наступили у две поставе, мушка је поново била близу подијума, заузевши 5. место, док су планинарке биле 7. у укупном пласману. Представници Чајетине у тенису заузели су девето место. Следеће игре општина на тромеђи Србије, Босне и Херцеговине и Црне Горе у којима су учествовали многи познати спортисти попут Влада Дивца, Жарка Паспаља, браће Перуничић, Весне Читаковић одржаће се у Сокоцу.