Школски распуст на Златибору понудио је деци разноврсну забаву, а најновија атракција, Дино парк, поред већ познатих садржаја отворио је и мали зоолошки врт.

Иако је зимски распуст на Златибору готово прошао без снега , број посетилаца у Дино парку је био више него задовољавајући, јер су захваљујући вештачком снегу радиле ски-школа и санкалиште, а активирани су и они садржаји који зими, обично, не раде.

13360005 (Medium)

„Имамо тјубинг и све остале летње садржаје, па чак и авантуру, зип лајн и вештачку стену која није могла да ради када је снег…Поред тога, сви остали садржаји у Парку раде као и наша новина: играоница на затвореном која се налази изнад пицерије и потпуно је бесплатна за све посетиоце“, објашњава Милица Зец, менаџерка Парка.Дино парк је понудио и нове садржаје: мини ергелу и зоо врт.

13360025 (Medium)

„У зоолошком врту имамо тренутно јелене, муфлоне, дивље поније. Поред тога имамо ергелу коња; 9 великих и 4 мала понија“.

Сваки садржај у Парку има свог инструктора. Сама Авантура парк их има 9. Што се тиче главних атракција, диносауруса, посетиоцима су на располагању 4 дино водиче који их упознају о свему што је битно, а тиче се 24 верне реплике диносауруса из ере мезозоика. А ко су најчешће посетиоци Парка?

„Ми овде рушимо генерацијски јаз. Што се тиче тога, не можете веровати колико пензионера дође да посети Парк и да проба нашу дино питу по којој смо постали познати овде, на Златибору“, додаје Милица.

Иначе, Дино парк нуди попуст за пензионере. Карте за њих су 50 % јефтиније што чини да и пензионери радо проводе слободно време у златиборском тематском парку.

Мирјана Ранковић Луковић