Фудбалери Златибора поражени су од Инђије резултатом 1:0 на гостовању у 11. колу Линг лонг Суперлиге Србије. Овим поразом на клупи чајетинског тима дебитовао је тренер Зоран Његуш.

Једини стрелац у четвртој победи Инђије био је Небојша Бастајић у 22. минуту. Меч је одигран по веома наквашеном терену што је отежало услове за игру.

„Као што сам и најавио, Инђија је добар тим. Имали смо проблема у првом полувремену по нашој левој страни, где нас је Инђија и пробила и из неког кикса смо и примили гол. Имали су иницијативу, али мислим да смо и ми имали стопостотну шансу пред крај првог полувремена, тако да нисмо мало имали ни среће. Имамо мало тежак распоред, долази нам Војводина, идемо Раду и Новом Пазару. Мало је, али ништа, глава горе, дуго је првенство и дочекаћемо Војводину што спремнији,“

рекао је нови шеф струке Златибора, а занимљиво да је и тренер победничког тима Дејан Челар дебитовао на овом мечу. Са седмим поразом у елитном рангу, а четвртим везаним мечом без победе Златибор је пао на последње место на табели, са шест бодова, а дупло више имају управо Инђија и Нови Пазар који су на граници зоне опстанка.

Овим колом шампионат је настављен после паузе за утакмице репрезентација, а у дербију се у недељу од 17 часова састају Црвена звезда и Партизан.

Инђија – Златибор 1:0

Инђија: Јовичић, Цуцин, Михајлов, М. Илић (од 66. Пуртић), Бастајић (од 82. Чермељ), Радин (од 82. Марковић), Обрадовић (од 74. Костић), Протић, Бакић, Нешковић, Б. Илић (од 46. Елиомар).

Златибор: Чубраковић, Јездимировић, Анђелковић, Глишовић, Стаменковић, Ђаковац, Kрстић, Милорадовић (од 46. Живановић), Вукић, Владић (од 46. Ибрахим (од 76. Почек)), Јањић.