Поштовани суграђани и суграђанке,

Обавештавамо Вас да су општина Чајетина, КЈП „Златибор“ Чајетина и ЈКП „Водовод Златибор“ Чајетина почели са спровођењем испитивања Вашег задовољства услугом сакупљања и транспорта комуналног отпада, снабдевања пијаћом водом и одржавања канализације на територији општине Чајетина. Кроз ово испитивање, које ће трајати од 15. октобра до 15. новембра, желимо да чујемо Ваше мишљење о квалитету услуга и унапредимо комуникацију између грађана и оба јавнa комунална предузећа.

Позивамо Вас да попуните упитник који можете преузети на наплатним местима КЈП „Златибор“ и ЈКП „Водовод Златибор“, као и на Инфо центру општине Чајетина, и исте оставите на поменутим местима. Упитник можете попунити и електронским путем на званичном веб сајту оптшине online упитник (www.cajetina.org.rs), на сајтовима комуналних предузећа (www.kjpzlatibor.rs) и (www.vodovod-zlatibor.org) као и на Фејсбук страницама поменутих предузећа.

Додатне информације у вези са испитивањем задовољства корисника комуналних услуга можете добити и путем телефона 064/821-97-96 или имејла info@kjpzlatibor.rs.

Општина Чајетина, КЈП „Златибор“ Чајетина и ЈКП „Водовод Златибор“ Чајетина унапред се захваљују свим грађанима и грађанкама општине Чајетина на учешћу у овом испитивању.

Испитивање се спроводи у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина и уз финансијску подршку Владе Шведске кроз Програм „Подршка локалним самоуправама у Србији на путу ка ЕУ – Друга фаза“.