Јубиларни, пети по реду Хилс Ап фестивал и ове године доноси звучна имена и на својеврстан начин обележава једну епоху на Златибору уз најаву великих измена за наредну годину.
И ове године три дана, на две бине са новим датумом, од 09. до 12. августа на Тић пољу уживамо у доброј музици и најбољем друштву. Сигурно је да ће врелину августовских вечери са почетком од 20 часова уз пиво додатно зачинити и великани домаће рок сцене у виду Рибље Чорбе, Кербера, Партибрејкерса пре свега док ће у оквиру ШУМА стејџ-а наступити Илија Ђоковић, Andrew Meller, Tebra, Peter Portman, Mene и још многи други. Они ће свој звук представити публици међу златиборским боровима и потрудити се да дочекамо златиборска свитања уз добре битове.

Бројна изненађења организатори припремају за све посетиоце фестивала и Златибора у недељи одржавања ХилсАп фестивала. Поред дневних журки, промоција у сарадњи са спонзорима фестивала сви који на својој руци буду имали наруквицу ХилсАп фестивала имаће бројне попусте на услуге и садржаје на самом Златибору које обезбеђују партнери фестивала.
Карте у прве две фазе су распродате и тренутно се могу купити у свим Win Win радњама у земљи или на сајту www.hillsup.org по цени од 2000 динара.  Појединачне карте за свак вече могу се купити на улазу на фестивал по цени од 800 динара.