Екипе службе за зимско одржавање путева КЈП „Златибор“ од раног јутра су на терену. Извршено је подасипање путева мешавином соли и ризле на свим релацијама које су у њиховој надлежности.

С обзиром да снег интензивно пада, око 10 часова кренуће се са поновним чишћењем, најпре улица по Златибору, а након тога и путних праваца према Сирогојну, Рожанству, Љубишу, Ђуровића гробљу, Јабланици и Ски центру Торник.

Шеф зимског одржавања путева, Миломир Каљевић, каже да се због снежних падавина саобраћај одвија отежано, али и упркос томе екипе ће непрекидно бити на терену, тако да ће сви путни правци бити проходни.
6
Из АМСС апелују на возаче да брзину прилагоде условима на путу, држе растојање између возила, да нагло не коче и не мењају правац. АМСС подсећа све возаче да су од 01.11. до 01.04. по новом правилнику о употреби зимске опреме, дужни да имају сва четири зимска пнеуматика, ако се због временских услова на коловозу налази снег, лед или поледица. Такође, ван насељеног места, обавезно је поседовање ланаца или других уређаја за повећање тракције у пртљажнику.