Окружно првенство средњошколаца у стоном тенису по први пут је одржано у Чајетини. Дворана „Спортског центра Чајетина“ била је домаћин такмичарима из Златиборског округа, а судећи према резултатима, најбољи стони тенис у овом делу Србије игра се у Бајиној Башти.

Прво место у екипној конкуренцији код девојака припало је „Гимназији Јосиф Панчић“ из Бајине Баште (Драгана Јелисавчић, Нела Радивојевић). Оне су у финалу биле успешније од ученица „Пољопривредне школе“ из Пожеге, док је треће место припало екипи ужичке „Уметничке школе„.

Пожеги је припало прво место у појединачној конкуренцији код девојака, а најуспешнија је била Анђела Пантовић, која је у финалу победила Драгану Јелисавчић (Бајина Башта), а треће место припало је Кристини Јевђић (Ужице).

Борисаву Ђорђевићу из Бајине Баште припала су два прва места у мушкој конкуренцији. У екипној конкуренцији је тријумфовао као део екипе „Техничке школе“ из Ужица, заједно са Данетом Аврамовићем и Стефаном Савићем. Иза њих су били ученици „Пријепољске гимназије“ и „Пољопривредне школе“ из Пожеге.

Ђорђевић је у појединачној у финалу са 2-0 победио Муамера Трнчића (Пријепоље), а треће место припало је Јусу Џановићу (Средња школа Нова Варош). Управо је меч 1/2 финала између Ђорђевића и Џановића привукао највећу пажњу, с обзиром да су обојица на моменте приказали игру достојну знатно старијих и професионалнијих такмичара. Ђорђевић је овај меч решио у своју корист са 2-1, после преокрета.

За домаћина, „Угоститељско туристичку школу“ из Чајетине наступали су Дамјан Кузмановић и Алекса Еминовић. Првенство, на којем је наступало осам школа ( УТШ Чајетина, Пољопривредна школа Пожега, Уметничка школа Ужице, Техничка школа Ужице, Техничка школа Косјерић, Средња школа Нова Варош, Гимназија Пријепоље, Гимназија Јосиф Панчић Бајина Башта)  одржано је уз подршку Спортског савеза Чајетине и „Спортског центра Чајетина“.

Најуспешнији такмичари представљаће округ на Републичком такмичењу, које ће се одржати у Петровцу на Млави.