У подножју Торника одржан је Супердрајвер куп Србије, у организацији АСУ Златибор. Такмичење је окупило више од 50 возача. Домаћи тим освојио је једно прво и два трећа места.

У класи 2 победио је Жељко Старчевић (АСУ Златибор), што је најбољи пласман клуба домаћина на овом такмичењу, Ђорђе Павловић (АСУ Златибор) је у истој конкуренцији био трећепласирани, а Дејан Јованетић је био трећи у класи 10.

У конкуренцији дама победила је Ана Голић (WRR), испред Татјане Милошевић (Рабас Мотоспорт) и Жељке Јанковић (АСК Драјвер). Најуспешнији јуниор је Младен Обучина.

У класи 1 славио је Горан Ратковић. У класи 3 победио је Марко Вукашиновић (Петро Макс), испред Милана Јанића (Рабас Моторспорт) и Стефана Стојановића.

Најуспешнији у класи 4 био је Немања Ђурић (АСК Драјвер), испред клупског колеге Вељка Коцића и Лазара Чолића (Рид Спорт). Победник у класи 5 био је Вељко Алемпијевић (WRR), другопласирани Милош Стевановић, а трећи Младен Обучина (Рабас Мотоспорт).

Марин Радичев (АМСК 025) био је најбољи у класи 6, други је Зоран Павков (Петро Макс), а трећи Никола Екмечић (АСК Шампион).

У класи 8 славио је Лазар Миловановић (АСК Мачкат Рејсинг), најуспешнији возач летошњег „Голд гондола релија“, који је одржан такође на Златибору. Горан Рабасовић (Рабас Моторспорт) је био други, а Борко Симовић из истог клуба трећи.

У класи 9 двојица најуспешнијих су из АСУ Зека Ауто Спорт, а то су Милош Матић и Ненад Коларевић.

Ненад Филиповић (Рабас Моторспорт) победио је у класи 10, Милош Марјановић (Мачкат Рејсинг) је био други, а Дејан Јованетић из АСУ Златибор трећи.