Одбојкашки турнир за попуну Прве Б лиге, који се игра у дворани „Спортског центра Чајетина“ одбојкашице Златибора започеле су победом. Ношене подршком око 500 гледалаца, Чајетинке су са 3-1 (25-19, 25-8, 17-25, 25-21) савладале екипу Партизана из Сремских Карловаца.

Изабранице тренера Станка Брашанца су релативно лако дошле до вођства од 2-0 у сетовима. У првом периоду су у правом тренутку стекле осетну предност (22-17), коју су успеле да сачувају, док су у другом свеле гошће на једноцифрен број поена. Изгледало је да би сав посао могао бити готов већ у три сета, с обзиром да су у овом  периоду домаће одбојкашице водиле са 9-5, али су играчице Партизана серијом 8-1 преокренуле резултат и стекле одлучујућу предност. У четвртом сету, играло се углавном поен за поен, али су домаће играчице биле присебније у самој завршници.

Победу су оствариле и играчице београдског Краља, које су са 3-0 у сетовима (25-13, 25-15, 25-22) савладале екипу Бора.

У прва два сета није било резултатске неизвесности, али је она виђена у трећем периоду. Иако су и у овом периоду Београђанке водиле од почетка, Бор је у два наврата успео да се врати у утакмицу и опасно припрети. Најпре половином овог периода (12-15), а потом и крајем сета (22-23), али више од тога нису успеле, с обзиром да су играчице Краља са два узастопна поена дошле до победе.

У сутрашњем програму, од 16.30 састаће се екипе Краља и Партизана, док ће од 19 часова Златибор играти са екипом Бора.