На својеврсном дебију у дворани Ваи Таи одбојкашице Златибора савладале су екипу Лесковца 98 са 3:0 (25:20, 25:18, 25:16), у мечу 20. кола Прве Б лиге.

Чајетинке су до 13. победе у сезони дошле без већих проблема, иако су ослабљене гошће играле веома борбено. Прве су повеле на мечу, али је Златибор брзо преокренуо серијом 5:0, после чега су до краја сета константно биле у вођству, не превише убедљивом, али сигурном.

Други сет је започео серијом домаћих 8:2, Лесковац је успео да се приближи на 10:7, али је узвратна серија Златибора од четири узастопна поена отклонила дилеме око освајача овог сета.

Слично је било и у наредном сету, који су Чајетинке отвориле још убедљивије (10:2), а већим делом овог периода на паркету је био комбиновани тим Златибора.

Ово је био први такмичарски меч Златибора у дворани Ваи Таи, а према речима тренера, Станка Брашанца, тим је успешно прошао „ватрено крштење“ и за две седмице успео да се прилагоди дворани која се у значајној мери, пре свега по димензијама паркета, разликује од њихове досадашње базе у Чајетини, у којој су играли све такмичарске мечеве од 2002. године, када је клуб основан.

ОК Златибор: Драговић, Думањић, Јевтовић, Тошић С, Ђуровић, Стојановић, Божовић, Тошић И, Власоњић, Јеремић, Нинчић, Пантовић, Тошић Т. Тренер: Станко Брашанац

ОК Лесковац 98:  Церовић, Николић, Стаменковић П, Петковић, Марјановић, Стаменковић М, Јовановић. Тренер: Александар Живковић