Одбојкашице Златибора су у последњем, 22. колу Прве Б лиге на свом паркету савладале екипу нишког Миленијума са 3:0 у сетовима (25:12, 25:18, 25:16). Чајетинке су 14. првенственом победом ставиле тачку на ову сезону, у којој су заузеле 5. место, остваривши примарни циљ, опстанак у овом рангу.

Сва три сета одвијала су се на сличан начин – играчки ослабљене гошће су почетком сваког периода биле „у егалу“, после чега би уследила серија поена Златибора којом би се стекла довољна залиха поена за мирнији наставак сета.

У првом сету дошло је до краткотрајног прекида због повреде гостујуће играчице, при резултату 7:6, а када је уследио наставак домаће су серијом добрих напада, у којима је предњачила на овом мечу веома расположена Тања Тошић, дошле до 15:9. Слично је било и у другом сету, када су се домаће играчице „одлепиле“ на 13:6. Миленијум је у трећем сету једини пут на утакмици повео са више од једног поена (7:9), али су домаће и овај пут преокренуле са пет узастопних поена (12:9).

ОК Златибор: Пантовић, Драговић, Јевтовић, Тошић С, Стојановић, Тошић И, Стојић, Божовић, Тошић Т, Власоњић, Јеремић, Нинчић. Тренер: Станко Брашанац

ОК Миленијум: Николић, Столић, Дашић, Стојановић, Илић, Сарић. Тренер: Срђан Арнаутовић

Осим сениорки сезону су окончале и пионирке Златибора, којима је измакао пласман на завршно доигравање Златиборско-моравичког округа, а сутра ће сезону завршити и кадетска селекција, која ће гостовати у Пријепољу.