После победе у Купу над србобранским Академиком, кошаркаши Златибора ће и за викенд пут Војводине, где их у 9. колу Друге мушке лиге очекује гостовање екипи последњепласираног Срема (недеља, 19.30). Састав из Сремске митровице и даље је без победе у првенству. Претходне године, Златибор је славио код куће са 87-77 (Марић 22 п. 7 ск – Ђорђић 30 п. 5 ск), док је у гостима поражен са 99-87 (Ђорђић 21, Којић 21 – Марић 31 п. 9 ск). Стефан Којић први пут ће играти против свог доскорашњег клуба, из којег је летос прешао у редове Златибора.

Кадети КК Златибор сутра од 13 часова дочекаће ужички Плеј оф, у оквиру 5. кола Квалитетне лиге. Чајетинци су недавно савладали овог ривала на квалификационом турниру са (79-63). Пионирска селекција КК Златибор слободна је у предстојећем колу Регионалне лиге.

Одбојкашице Златибора ће сутра од 18 часова дочекати екипу Трстеника и покушати да наставе серију непобедивости у првенству. Подсећамо, чајетински клуб налази се на водећој позицији, са максималним учинком (6-0) и без изгубљеног сета.