Туристичка организација Златибор је у среду 28. новембра најавила зимску сезону на конференцији за новинаре у Прес центру Удружења новинара Србије у Београду. На конференцији су говорили Владимир Живановић, директор Туристичке организације Златибор, певачица Драгана Мирковић и Милан Ђурђевић, фронтмен „Неверних беба“.

Владимир Живановић је најпре најавио новогодишњи програм на Краљевом тргу, а затим је причао о ценама за зимску сезону, отварању ски центра Торник, скијалишту Обудоевица, најавио је и дочек Православне нове
године на Златибору и у селу Јабланици, као и „Пршутијаду“ која се ове године одржава од 9. до 11. фебруара у златиборском селу Мачкат. Он је подсетио да ће сви локалитети на територији општине Чајетина радити током зимских месеци и позвао госте да зимски одмор проведу на Златибору. Захваљујући концерту Дина Мерлина у спортској дворани на Златибору 29. децембра сматра да ће гости доћи раније на планину.

Драгана Мирковић је истакла да раније није певала за Нову годину у Србији, али да ју је заинтересовао позив са Златибора и да се радује што ће имати прилику да пева пред златиборском публиком у новогодишњој ноћи и да ће то бити ново искуство у њеној каријери.

Милан Ђурђевић је најавио концерт 30-ог децембра на отвореном и рекао да је Златибор бајковит простор и да ће засигурно то бити највећи дочек у земљи и најавио добар провод. Нада се да ће то бити провод за све, јер управо концерт Неверних беба је за љубитеље поп-рок музике, док је концерт Драгане Мирковић за најширу публику и изразио је лично уверење да ће на Златибору тада бити на десетине хиљада људи и да ће сви заједно уживати.

Извор: ТО Златибор