Овогодишњи „Рели Голд Гондола“ на Златибору обележио је двојац АСУ Мачкат Рејсинга, Лазар Миловановић и Дејан Голић. Они су остварили победе у класи 4 у Националном шампионату и у бодовању за Међународни шампионат.

Представници Чајетине, екипа АСУ Златибор, у саставу Дејан Јованетић и Давид Жунић, заузела је друго место у конкуренцији Застава Југо 55. Победници су били Ненад Филиповић и Татјана Милошевић (АСК РИД Спорт), а треће место припало је Александру Аничићу и Николи Недићу (Рејсинг Тим Авако).

Друго место у класи 4 у оба ова пласманска бодовања заузели су Никола Јовић и Сања Новаковић (КМ Рејсинг Тим), а треће Горан Рабасовић и Милан Јанић (РИД Спорт).

Победници класе 3 су такође возачи Мачката, Дејан Крчевинац и Жељко Милутиновић. У класи 2 славили су Дејан Пејић и Душан Ђоковић, испред Тома Никитовића и Марка Милановића (АСК Шампион) одн. Горана Нешића и Луке Которчевића (АСУ Рејсинг Трајб).

Такмичење је, по општем мишљењу, било веома захтевно, о чему сведочи и чињеница да је осам посада одустало током трке. Временски услови су послужили возаче, с обзиром да је киша падала само у периоду од последњег сервиса до победничке церемоније.