Поводом јубилеја, 15 година постојања, рада и раста агенције „Медиа Инвент“, додељена су јубиларна признања радницима компаније и сарадницима за истрајавање на вредностима које негује ова кућа. Међу добитницима био је и председник општине Чајетина, Милан Стаматовић. Признање је добио за сарадњу, разумевање и пословну визију.

„Свако признање прија и годи, али и обавезује. Награда која је добијена од агенције  „Медиа Инвент“ и Удружења независних новинара, управо је награда за достигнућа која смо ми као локална самоуправа до сада урадили на уређењу локалне самоуправе. Наравно, и на пословном амбијенту и окружењу које смо, уз добре пројекте и инфраструктуру, омогућили да општина Чајетина буде једна од најуспешнијих локалних самоуправа у Србији. То доказује и наш буџет, који је у последњих 10 година увећан сто пута. То је веома ретко данас у Србији и мени је драго што су они то препознали као успех за све наше грађане и појединце који су нам помогли. Наравно, да није било разумевања и помоћи, ми сигурно сами не би могли да остваримо те резултате. Овога пута, и грађани општине Чајетина, као и целог овог региона, показали су да и у овим тешким условима могу да се направе запажени и веома добри резултати, а да се не позивамо на ту националну економску кризу. Ми смо показали ако се поштено и одговорно ради у општем интересу, могу се направити и добри резултати“, истакао је председник општине Чајетина.

У оквиру пројекта „Пут ка врху“, Милан Стаматовић је 2012. године од агенције „Медиа Инвент“, примио признање „Капетан Миша Анастасијевић“, у категорији „Нај домаћин Србије у 2011.години“.

Нада Џелебџић, zlatiborpress.rs