Д: Осијек – Слобода 1:0 (0:0)

Славонски састав је после велике драме прошао даље као другопласирани тим групе. Осијек је био офанзивнији, поготово у другом полувремену, а најпре је Виноградац пропустио веома изгледну шансу почетком другог периода, да би у самој завршници Леон Меглић после центаршута с десне стране главом спровео лопту у мрежу ривала. Слобода је непосредно пре последњег судијског звиждука пропустила шансу за изједначење.

НК Осијек: Дубровић, Богнар, Вуксан,  Пудић, Кузмински, Купрешак, Л. Авдyлy, Јошчак, Андроникоу, Пршља, Јанушић.На клупи: Андрошевић,Кећ,  Вукнић,Меглић, Виноградац, М. Авдyли, Сали.

ФК Слобода: Мехић, Ковачевић, Муратовић, Мусић, Пашић, Кавазовић, Саветовић, Осмић, Омеровић, Буљић, Алић. На клупи: Мустачевић, Турсуновић, Мујчиновић, Халилагић, Ибришевић, Хукић, Мујкић.

Ц: Динамо – Олимпија 1:0 (1:0)

Иако бод обема екипама доноси пролаз, загребачки састав није калкулисао. Тољ је у последњим тренуцима првог периода добро испратио акцију свог тима и једну одбијену лопту спровео у мрежу. Могли су у наставку и убедљивије савладати Словенце, можда их чак директно елиминисати или макар довести у ситуацију да жути картони одлучују о другом путнику у четвртфинале. Динамо је имао четири озбиљне прилике, једном погодио оквир гола, а и голман Павли је сачувао свој тим у неколико наврата,тако да ће Олимпија играти с Партизаном, а Динамо ће одмерити снаге са Осијеком.

НК Динамо: Мандић, Равлија, Николић, Магдић, Вечерић, Курзика, Кризманић, Тољ, Јанчић, Бичанчић,  Перић. На клупи: Шаркањ, Јуришић, Пејић, Свржњак, Крзнарић, Грозданић, Приморац, Солдо, Странпут.

НК Олимпија: Павли, Стопар, Липец,  Ратник, Багола, Горенц, Колашинац, Садиковић, Пирц, Сешлар,  Стојановић. На клупи: Ђоковић, Миловановић, Пршо, Острц, Панић,  Нурдини, Жидан.

А: Црвена Звезда – Жељезничар 0:0

Да Сарајлије на овом мечу нису добиле црвени картон, могло би се рећи да је ово била пријатељска подела бодова. Жељезничар је чак био и нешто конкретнији у првом полувремену, а „комбинована“ Звезда као да је од почетка била задовољна бодом, који их даље води са првог места.

ФК Црвена Звезда: Гутеша, Рајовић, Елевен,  Ђуричковић, Пријовић, Петковић, Пердув, Максимовић, Васиљевић, Пуповић, Лучић. На клупи: Савић, Кукољ, Стајић, Аџибаба, Миликић, Пулетић, Дедијер, Радосављевић.

ФК Жељезничар: Муфтић, Делић, Бећа, Дрина, Салановић, Гасал, Каралић, Дервић, Рамић, Шошић, Бајрамовић. На клупи: Милићевић, Павлак, Хаџић, Ахмић, Цацан, Аљић.

Б: Сарајево – Војводина 2:1 (1:1)

Бранилац титуле се после преокрета „вратио у трку“ за одбрану трофеја. Војводина је повела већ у 2. минуту преко Вотића, да би најпре Сабљица ефектним голом изједначио у 22. минуту, а потом је резервиста Гусињац у 60. донео предност Сарајлијама, који су тако дошли до прва три бода на такмичењу, али им је то довољно да као првопласирани тим оду даље. У троуглу екипа са по три бода најслабија је Будућност (гол разлика 1:1), док Сарајево и Војводина имају гол разлику 2:2 и због више постигнутих голова иду даље. Због бољег учинка у међусобном сусрету, Сарајево је испред Новосађана.

ФК Сарајево: Сирчо, Мулаосмановић, Бехмен, Чичкушић, Кечановић, Сабљица, Кадрић, Макић, Ђудерија, Наргалић, Коњалић. На клупи: Станић, Табак, Хасанчић, Шувалија, Фетаховић, Гусињац, Обућа, Гушо, Џевлан.

ФК Војводина: Барјактаров, Васиљев, Кљајић, Ђурковић, Миљан, Брборић, Кокановић, Богдановић, Ђурић,  Грек, Вотић. На клупи: Дражић, Благојевић, Радмиловић, Станић,  Пантић, Мартинкевич, Цицмил.

 

У петак су на програму мечеви четвртфинала, а играће се на терену „Швајцарије“:

10 часова: Партизан – Олимпија

12: Сарајево- Жељезничар

14: Црвена звезда – Војводина

16: Динамо-Осијек