Кошаркаши Златибора савладали су на свом паркету Вршац са 87:71 у мечу последњег кола Кошаркашке лиге Србије, чиме су потврдили пето место пред почетак Суперлиге.

На мечу су виђена два различита полувремена. У првом је вођена неизвесна борба, а гости су били ти који су углавном водили, чак су и отишли на одмор са четири поена вишка. Златибор је већ у уводним минутима трећег периода преокренуо и наговестио да ће друго полувреме протећи у знаку њихове доминације. Чајетинци су поготово били расположени у шуту за три поена, у последњи период ушли су са 11 поена вишка, а у последњој деоници предност је достигла и 22 разлике. Према речима тренера гостију, Дарка Костића, велику улогу у поразу његове екипе била је чињеница да је напоран распоред играња утакмица у два такмичења узео свој данак и да се, како каже, дошло до ситуације да је по његов тим „читава сезона у КЛС-у стала у једно полувреме“.

Најефикаснији у домаћем тиму били су Петар Воркапић (15 поена), који је погодио неке веома битне тројке по свој тим и Радомир Маројевић (15 поена, осам скокова). Алекса Николић је уз 14 поена имао седам скокова и шест асистенција, Крсто Бјелица је имао 11 поена, пет скокова и осам додавања, а Никола Рондовић је убацио 10 поена. У гостујућем тиму двоцифрени су били  Никола Ћирковић (17), Јован Ђорђевић Маринковић (14) и Душан Огњеновић (10).

КК Златибор: Воркапић 15, Бјелица 11 п. 5 ск. 8 ас, Смоловић 1, Весовић, Крстајић 7, Чорбић, Ризнић 8, Маројевић 15 п. 8 ск, Николић 14 п. 7 ск. 6 ас, Бабовић, Рондовић 10, Павловић 6 п. 5 ск. Тренер: Страјин Недовић

КК Вршац: Ћирковић 17, Мунижаба 6, Капетановић 8 п. 6 ск, Радивојевић, Бркић 8, Савовић, Симовић 8 п. 5 ск, Огњеновић 10, Мрђа, Ђорђевић Маринковић 14. Тренер: Дарко Костић