Иновациони бизнис центар Златибор у оквиру пројекта, који је подржало Министарство за иновације и технолошки развој, организује конференцију о иновацијама у пољопривреди.  На конференцији ће говорити домаћи и међународни стручњаци за исхрану пчела стручњаци за паметну пољопривреду, професори у области пољопривреде и други.  Други део конференције ће бити одржана 15. октобра 2021. у конференцијској сали Иновационог бизнис центра  (у згради„Културног центра Златибор”) Миладина Пећинара 2, са почетком у 12.00 часова.

15. октобар – Дигитализација у пољопривреди:
•    Проф. др Александар Родић са Института Михајло Пупин – центар за роботику
•    Дипл. инг. Зденко Злох, А.И.Д. Агро Иноватионс анд Девелопмент д.о.о.
•    Веселин Бојић – власник и директор предузећа ВЕНОС д.о.о.  Београд
•    Проф др Иван Пихлер – ванредни професор на Пољопривредном факултету у Новом Саду

Конференцију ће отворити господин Александар Богићевић, помоћник министра пољопривреде, водопривреде и шумарства у 12.00 часова.

Сви који желе да присуствују конференцији, могу се пријавити путем мејла: radivoje.misovic@gmail.com. Котизација је бесплатна, а број места је ограничен. Бизнис иновациони центар Златибор је обезбедио и пренос уживо путем YоuTubе-а, па ће сви они који не буду могли да присуствују конференцији на Златибору моћи да нас прате путем интернета, а линк за праћење ће те добити на Вашу маил адресу након пријаве или директно приступите на  https://www.youtube.com/channel/UCLpiW2oLEpc9GjaGxhJgbWw.