Клуб малог фудбала Златибор након што је дебитантску сезону завшрио на другом месту групе Регионалне лиге Запад, почиње нову сезону после шест и по месеци.

Играчи клуба малог фудбала Златибор су у првом такмичарском мечу после вишемесечне паузе изгубили од Колорада из Горњег Милановца резултатом 5:1 и тако испали из Купа Западне Србије.

Меч у Купу је био добра провера пред почетак такмичења у Регионалној лиги Запад,. Чајетински састав гостује у првом колу у Пријепољу екипи ПП192 у петак од 20:30ч. Остали ривали у групи А овог ранга биће Флеш Ваљево, Карели Уб, Браћа Недић Осечина, Зенон Лајковац, Бајина Башта и Безбедност Ваљево што значи и више путовања и трошкова. У играчком кадру није било великих промена.

„Од прошле године само је са нама Пријепоље, за њих знамо какви су. Остало су нове екипе, мало смо пратили, тренирају, раде, али су непознаница јер су новајлије. Док не видимо у првом колу какве су екипе, не знамо ништа прецизно,“

каже тренер Ратко Несторовић. Први меч у сезони, чајетински футсалери су одиграли у дворани на Златибору, али ће у наставку сезоне наступати у хали Спортског центра Чајетина. Први меч на домачћем паркету одиграће другог викенда у октобру против Бајине Баште.

M. J.