Серија концерата класичне музике „Златни звуци“ одржана je у холу хотела Палисад од четвртка 22. августа до суботе 24. августа.

Манифестација Златни звуци осмишљена је како би оплеменила културну понуду Златибора класичном музиком.  Организатор Душан Аксентијевић и сам је наступао прве вечери и представио се пијанистичким рециталом. Рођени Крагујевчанин који живи у Београду а ради у музичкој школи Лале Стефановић у Ужицу задовољан је одзивом публике.

Поред Аксентијевића,наступале су и његове колеге и професори, па су се у петак представили сопран Јелена Станојевић Качавенда, баритон Предраг Качавенда и корепетитор Жарко Голубовић, док је у петак квартет „Камерна банда“ изводио дела савремених српских композитора. Организатори планирају да у наредним годинама манифестација добије међуанродни карактер.

На завршно вече Златних звука дошли су и учесмици академије Сарадници Сунца Љубивоја Ршумовића. Организацију су помогли хотел Палисад, предузеће Пулсар, општина Чајетина и Туристичка организација Златибор, а квалитету прве манифестације допринео је и професор Борис Краљевић, уметнички директор серије концерата Златни звуци.